onsdagkväll och jag är hyper


har läst 111 sidor i en bok som är så pass svårläst att jag läst minst 222 sidor. Nöjd. Men egentligen bör jag inte vara nöjd, för jag skulle ha läst ut den för flera veckor sen. Trots allt så har jag blivit hyper och kan inte sova alls fastän min hjärna bultar och kroppen är utmattad. Kan ha något att göra med att jag drack en red-bull för att hålla koncentrationen på spänn när jag läste. Imorgon tar jag mig an nästa bok, nästa vecka är det nämligen tentadags, och för att inte dö alltför mycket så har jag som mål att läsa i varje fall tre böcker. Nu har jag bara en kvar, på 300 sidor.


Vad jag försöker göra är att övervinna tentaångesten så jag kan ha roligt i helgen. Imorgon ska spenderas bakom lås och bom i princip på något bibliotek och bara läsa läsa läsa. Det finns ingen tid att vila.


nostalgirysning och feberrysningar


De senaste dagarna har jag mest tyckt synd om mig. Men äntligen har febern släppt och imorgon flyr jag ner till Lund igen. Väntar in helgen men föraktar nästa vecka då jag får tentan, och jag har hittills bara läst ut en bok.
nu lyssnar jag på lasse lindh och låter nostalgirysningarna springa längs min hud. Har lyssnat igenom gamla favoritlåtar, många kopplade till gamla förälskelser som aldrig blev så stort som man ville, och sådana låtar som man dansade till tills fötterna svullnade. Ibland glömmer jag att jag varit någon annan än den jag är idag, men rycker upp mina rötter nu och tittar på dem. Jag skäms inte, men kanske ångrar några saker.
Nu ska jag gå till sängs och försöka vara tipp topp tills imorgon. Denna veckan ska bli bra. Jag ska göra allt jag ska, jag ska plugga och på fredag börjar äntligen helgen!
godkväll på er.

i osby en lördagsnatt

gör en ganska ineffektiv kombo av tvättning, plugga, poppa popcorn samt kolla på gilmore girls. Plugga är egentligen icke existerande, men jag har boken framför mig och låtsas att jag pluggar, för samvetet liksom. Är på mitt andra försök till popcorns poppande, brände den första. Effektiviteten är med andra ord mycket, mycket låg.
Kom hem och såg att mamma klätt mina väggar med gamla saker, däribland ett A4 från mellanstadiet där mina klasskamrater skrivit positiva saker om mig. Vi skulle göra så mot varandra, så vi skulle sluta med mobbning.
På lappen stod i varje fall bland mycket annat: "bra på poletik"
ganska roligt, tycker jag.
Så, nu brände jag nästa popcorn också. Ger upp och äter jordnötter nu. Jäklars skit

But I could never make you stay



städar undan och lyssnar på all my little words med magnetic fields, samtidigt som helsingkrona spottar ut 90'tals klassiker efter 90'tals klassiker.
En ganska lam kväll. Harry potter sittning, verkade roligare än det var. Gick hem vid ett efter att ha tappat bort mina superfulla kompisar för tusende gången. Kommer hem, ser att mina kompisar spillt jäger i min säng. Får bädda om.
Så toppen kväll.
Ska upp vid halv tio och sjunga, imorgon blir det körkonsert i universitetsaulan. Sedan ser jag framemot att åka hem till osby någon natt och ta det lugnt. Har haft en hård vecka. Kanske kan jag ta igen lite plugg. Jag känner att jag behöver lugn för att ladda upp och planera mitt liv.

Nu ska jag packa ihop lite saker och lägga mig. Godnatt!

en tisdagkväll i lund


Ser jag ut såhär! Det är korridorsfest och vi har överdriven finsittning som tema - dvs balklänningen på!

Så, ska ut laga lite mat med de andra nu tänkte jag. Ha en trevlig kväll!

Google maps street view

inspirerad av niotillfems inlägg om google maps, så gick jag in och kollade på minnesfyllda platser. Traskade runt lite i fréjus, samt i paris

Här är vårt spartanska boende under vistelsen. Friend's hostel. Men fint ställe på något vis ändå. Sedan traskade jag runt, i slumkvarteren, förbi vår lilla supermarket,  förbi hörnen där killarna hängde som skrek "cheri" efter oss.

Mm. att resa vore inte så dumt alltså

chez moi



Sådärja, välkomna hem till mitt lilla studentrum!



nu har jag fler foton på väggen, hela pragrullen är uppklistrad. Jag menar om man har bilder, varför inte visa upp dem?



Min fina plansch ovanför sängen, mina blommor som idag är ganska döda.



min lilla uggleljuslykta från lagerhouse.


En loppisköpt tavla som påminner mig om att en dag kommer jag bli gammal och grå och inte kunna leva studentliv.


heart of chambers



Beach house var rent ut sagt magiskt men följdes upp av en fruktansvärt dålig dag idag.
And it keeps getting worse.


Livet alltså. Ibland är det inte okej.


dagens fras: Socialt missanpassad. Delvis för att jag är det, och delvis för att jag sa det och caroline började as garva.

Beach House



På tisdagkväll är det beach house. Det är ganska svårt att förstå. Men jag längtar ganska mycket. Vill glömma alla pluggmåsten, (vilket jag försökt göra de senaste veckorna) och bara skriva i ommwriter hela dagarna. Men nej. Det kan jag inte. Man får bara ta tag i det helt enkelt, antar jag.

Ska skriva en att-göra-lista och försöka bocka av allt denna veckan. Försöka.

Måndagsbarn



sitter här och tänker på att måndagsbarn med Veronica Maggio är skriven för min livssituation. Ungefär. Samtidigt som den gör en lite glad.

Packar väskan för att tidigt åka och jobba imorgon. Ja. jo. Och ikväll har jag dansat grekdans och ätit god mat. Vad jag önskar jag kunde ta bort alla måsten i livet



spontan utgång och opassande trötthet



Pappa ringde halv nio och sa "jag har fått ett konstigt mail av dig". Så öppnar man mailkorgen så är den full av spammail, verkligen smockad. Det verkar som det inte bara var jag som fått min mail hackad

rusade ut igår kväll, orkade inte stirra på mitt skolarbete mer, fastän jag är långt ifrån klar. Idag handskas jag med trötthet och snurrighet. Aj. Sittning ikväll och på något vis så ska jag komma upp och jobba imorgon. Jag har fortfarande inte kommit på hur.

och nej, jag vet inte alls vad jag ska skriva här, vad som kan vara intressant att läsa. Kanske att jag saknar något men att jag inte vet vad, fastän jag egentligen vet precis, men bara inte vill säga. Jag kan inte ta tag i det nu. Jag yrar vidare.

Jag längtar till Beach House på tisdag. Helt sjukt. Det att kommer bli fantastiskt.

Nu avslutar jag dessa rester som ihopplockade nästan blev ett blogginlägg.

som att vänta på en vårdag i november

tillåter mig själv att citera Lars winnerbäck en kväll som denna. Mest för det var så förbannat längesen.

har alldeles för mycket i skolan som jag inte orkar ta tag i, köket är översvämmat av disk och jag är i något stadium av kaos. Livet alltså.

Nu ska jag försöka ta tag i det. NU

RSS 2.0